HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Hvordan kan jeg slå TalkBack fra, mens jeg bruger telefonen?

Du kan slå TalkBack fra ved først af afbryde funktionen og derefter navigere normalt med berøringsskærmen, hvorefter du kan slå funktionen fra i Indstillinger.
  1. På Startskærmen tegner du et "‍L"‍ med fingeren for at vise tasterne til TalkBack.
  2. Tryk på Sæt feedback på pause.
  3. Tryk på OK og dobbelttryk derefter på skærmen for at afbryde TalkBack.
  4. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > TalkBack, og tryk så på omskifteren Til/Fra for at slå TalkBack fra.