HTC One M8s‎

< < Menu

Hjælp til handicappede

HTC One M8s leveres med funktioner og indstillinger, der giver let adgang til programmer og funktioner.

Forbedret læsevenlig skærm

Hvis du er svagtseende, kan du få glæde af disse funktioner, der forbedrer skærmens læsevenlighed.

Få lydfeedback, når du bruger telefonen

Brug TalkBack til at kunne høre lydfeedback om, hvad du foretager dig med telefonen. Se Navigere på HTC One M8s med TalkBack.

Brug din stemme

Du kan bruge din stemme til at foretage handlinger på HTC One M8s.

Brug Motion Launch

Motion Launch kombinerer en hånd- og en fingerbevægelse til at udføre en handling som fx at vække HTC One M8s fra dvale, aktivere kameraet. Se Hvad er Motion Launch?.