HTC One M8s‎

< < Menu

Skærmlysstyrke

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Skærm og Fingerbevægelser eller Skærm, fingerbevægelser og taster.
  2. Tryk på Lysstyrke niveau.
  3. Med valgmuligheden Automatisk lysstyrke valgt kan du trække skyderen for at indstille den maksimale lysstyrke. Dette indstiller en grænse for, hvor lys skærmen vil blive, når Automatisk lysstyrke vælges.
  4. Hvis du vil indstille lysstyrken manuelt, skal du rydde valgmuligheden Automatisk lysstyrke og trække lysstyrkeskyderen til venstre for at sænke eller til højre for at øge skærmens lysstyrke.