HTC One M8s‎

< < Menu

Tænde/slukke for Bluetooth

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Brug Bluetooth Til/Fra til at slå Bluetooth-forbindelsen til og fra.
  3. Tryk på Bluetooth, for at se en liste med tilgængelige enheder.
Bemærk: Slå Bluetooth fra, når du ikke bruger det, så du spare på batteriet, eller hvis du befinder dig et sted, hvor det er forbudt at bruge en trådløs enhed, som f. eks. på et fly eller et hospital.