HTC One M8s‎

< < Menu

Holde øje med dine opgaver

Brug programmet Opgaver til at organisere og spore gøremål og opgaver. Opret opgaver på telefonen eller synkroniser dem med din Microsoft Exchange ActiveSync-konto. Du kan også synkronisere opgaver med din Google-konto.

Du kan endog se dine opgaver i programmet Kalender.

Oprettelse af en opgave

1. Startskærmen skal du trykke på > Opgaver.
  2. Hvis du vil vælge en opgavekonto, hvor du vil oprette opgaven, trykker du på .
  3. Tryk på og indtast opgavens oplysninger.
    Tip: Opgaver, oprettet under Mine opgaver, kan sammenkædes til en kontakt (tryk på ) eller til en placering (tryk på ).
  4. Tryk på Gem.

Administrere opgaver

1. Startskærmen skal du trykke på > Opgaver.
  2. Gå til den liste, der indeholder opgaven.
  3. I opgavelisten kan du:
    • Tryk på afkrydsningsfeltet ved siden af opgaven for at markere den som fuldført.
    • Hold på en opgave for at slette den, udsætte den eller flytte den til en anden liste.
    • Tryk på for at se fuldførte opgaver, sortere dem mm.

Styring af opgavelister

1. Startskærmen skal du trykke på > Opgaver.
  2. Tryk på > Administrer lister.
  3. Herfra kan du:
    • Tryk på en liste for at vise alle opgaver på listen.
    • Tryk på og vælg en konto til oprettelse af en liste.
      Bemærk: Du kan ikke oprette lister for Microsoft ExchangeActiveSync-konti.
    • Tryk på for at omdøbe eller slette en liste.
      Bemærk: Nogle lister kan ikke slettes.