HTC One M8s‎

< < Menu

Sådan bruger du stemmekommandoer i Bil

Brug din stemme til at styre Bil.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.
  1. I Bil trykker du på skærmen med tre fingre for at aktivere stemmekommando-funktionen.
  2. Gør et af følgende:
    Ring til én eller anden Sig "‍Ring op [personens navn i telefonbogen]"‍
    Afspille musik Sig "‍Afspil [sangtitel, album, kunstnernavn eller genre]"‍
    Find noget på kortet Sig "‍Navigér"‍ . Når du hører Bil spørge dig, hvor du vil hen, kan du sige adressen eller navnet på et interessepunkt.
Bemærk: Du kan også aktivere stemmefunktionen ved at:
  • Trykke på Tal på startskærmen i Bil.
  • Trykke på svarknappen på understøttede Bluetooth hovedsæt.