HTC One M8s‎

< < Menu

På vej med Bil

Når du nu kører, kan du let bruge HTC One M8s til at nå din destination, holde dig underholdt og hjælpe dig med at holde forbindelse til de mennesker, der betyder noget for dig. Få adgang til musik, telefonopkald, kort mm. med Bil.
  1. Bil starter straks, når du monterer HTC One M8s i HTC-bilsættet.
  2. Glid op eller ned for at se, hvad du kan gøre i Bil.
Tip: Når du bruger Bil, kan du vende tilbage til startskærmen fra enhver anden skærm ved at trykke på .

Når du tager HTC One M8s ud af HTC Bilsættet, stopper Bil automatisk.

Du kan også lukke Bil manuelt ved at trykke på fra startskærmen.