HTC One M8s‎

< < Menu

Rydde browserhsitorikken

1. Når du viser en webside, skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger > Slet oversigt.
  2. Tryk på OK.

Alle websideregistreringer i fanerne Oversigt og Mest besøgte bliver slettet.

Tip: Hvis du ønsker at slette en enkelt webside fra listen, skal du gå til fanerne Oversigt eller Mest besøgte, trykke og holde på websiden og derefter trykke på Fjern fra oversigt eller Fjern fra Mest besøgte.
Vigtigt: Kun den browserhistorik, der er lagret af Internet-programmet, slettes. Browserhistorik, lagret af andre browsere på HTC One M8s, påvirkes ikke.

Privat surfing

Du kan bruge inkognito-faner til at browse på nettet med mere beskyttelse af private oplysninger. Browser-cookies slettes og deles ikke, når du lukker alle inkognito-faner. Sider, som du ser på inkognito, bliver heller ikke vist i browseroversigten (bortset fra filer, som du har hentet).
På browserskærmen trykker du på > Ny inkognito-fane.