HTC One M8s‎

< < Menu

Bogmærke en webside

Tilføj dine foretrukne websider som bogmærker, så du hurtigt kan få adgang til dem.
  1. Når du viser en webside, skal du trykke på > > Bogmærker.
  2. På skærmen Bogmærk denne side kan du redigere bogmærkets navn eller gemme bogmærket i en ny kategorimappe.
  3. Tryk på Udført.

For at vise og åbne et bogmærke, skal du trykke på > Bogmærker. Naviger til bogmærket, som du ønsker at åbne og tryk derefter på det.

Tip: Du kan også tilføje et bogmærke direkte til startskærmen. Når du viser en webside, skal du trykke på > > Startskærm.