HTC One M8s‎

< < Menu

Tilføje en e-mail-konto

Konfigurer yderligere e-mailkonti som f.eks. endnu en Microsoft Exchange ActiveSync-konto eller en konto fra en webbaseret e-mailtjeneste eller e-mailudbyder.
Vigtigt: Hvis du tilføjer en Microsoft Exchange ActiveSync eller en POP3/IMAP e-mailkonto, skal du spørge din netværksadministrator eller e-mailtjenesteudbyder om yderligere e-mailindstillinger, som kan være nødvendige.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Mail.
  2. Tryk på > Tilføj konto.
  3. Vælg en e-mail-kontotype fra listen af e-mail-udbydere. I modsat fald skal du trykke på Andre (POP3/IMAP).
  4. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden for din e-mail-konto, og tryk derefter på Næste.
    Bemærk: Nogle e-mail-konti lader dig indstille en synkroniseringsplan. Du kan bruge Smart Sync til at spare på batteriet. Se Hvad er Smart synkronisering?.
  5. Indtast et navn for din e-mailkonto, og tryk derefter på Udfør.