HTC One M8s‎

< < Menu

Sende en e-mail-meddelelse

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Mail.
  2. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. Tryk på .
  4. Angiv en eller flere modtagere.
    Tip: Vil du tilføje flere modtagere i en carbon copy (Cc) eller blind carbon copy (Bcc) til e-mailen? Tryk på > Vis Cc/Bcc.
  5. Indtast emnet, og opret derefter din meddelelse.
  6. Gør et af følgende:
    • Tilføj en vedhæftning. Tryk på , og vælg derefter det, du ønsker at vedhæfte.
    • Angiv prioriteten for en vigtig e-mail. Tryk på > Angiv prioritet.
  7. Tryk på .
    Tip: For at gemme meddelelsen som en kladde og sende den senere, skal du trykke på > Gem. Eller tryk på .

Genoptage en kladde til e-mail-meddelelse

1. I en indbakke for en e-mail-konto skal du trykke på > Mappe > Kladder.
  2. Tryk på meddelelsen.
  3. Når du er færdig med at redigere meddelelsen, skal du trykke på .