HTC One M8s‎

< < Menu

Dele en begivenhed

Du kan dele en kalenderbegivenhed som en vCalendar ved hjælp af Bluetooth eller ved at sende den som en filvedhæftning med din e-mail eller som en meddelelse.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kalender.
  2. Gør et af følgende:
    • Mens du ser på en begivenhed, skal du trykke på > Del via.
    • I visningen Dag, Dagsorden eller Uge trykker og holder du på en begivenhed og trykker på Del via.
  3. Vælg, hvordan du vil sende begivenheden.
Tip: Du kan også videresende mødeindkaldelser fra din Exchange ActiveSync-kalender. Mens du ser på en begivenhed, skal du trykke på > Viderestil. Opret e-mail-meddelelsen og send den.