HTC One M8s‎

< < Menu

Konfigurere din profil

Gem dine personlige oplysninger for nemt at sende dem til andre mennesker.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kontakter.
  2. Tryk på Min profil.
  3. Tryk på Rediger mit kontaktpersonkort.
  4. Indtast eller rediger dit navn og dine kontaktpersonoplysninger.
  5. Tryk på eller på det aktuelle billede for at ændre billedet af kontaktpersonen.
  6. Tryk på .

Udover dine kontaktoplysninger, skal du også stryge til fanen Opdateringer, hvor du kan se de opdateringer, som du har lagt dine sociale netværk.

Relaterede instruktioner