HTC One M8s‎

< < Menu

Om HTC Backup

Tjenesten HTC Backup understøttes ikke længere på HTC-telefoner med Android 6.0. Du kan fortsat bruge programmet til at gendanne sikkerhedskopier, du har gemt i dit cloud-lager, til telefonen.

Du skal bruge Android Backup-tjenesten til at gemme nye sikkerhedskopier til Google Drev og til at gendanne dem til HTC One M8s eller en nyere HTC-telefon. Se Sådan bruges Android Sikkerhedskopi-tjenesten for yderligere oplysninger.