HTC One M8s‎

< < Menu

Metoder til sikkerhedskopiering af filer, data og indstillinger

Er du bekymret over måske at miste vigtige ting på HTC One M8s? Sikkerhedskopier HTC One M8s inden du fjerner indhold fra lageret, udfører en nulstilling til fabriksindstillinger eller opgraderer til en ny telefon.

Android Sikkerhedskopi-tjenesten

Brug din Google-konto til automatisk at sikkerhedskopiere data og indstillinger, herunder Wi‍-Fi adgangskoder og filer, der er gemt af visse programmer.

HTC Sync Manager

Brug HTC Sync Manager til at importere musik, billeder og videoer fra din HTC One M8s til din computer. Du kan også synkronisere lokalt gemte kontakter, kalenderbegivenheder og afspilningslister mellem din HTC One M8s og din computer.

Tilsvarende er HTC Sync Manager et godt alternativ, hvis du ikke vil sikkerhedskopiere dine konti, indstillinger og andet personligt indhold til skyen. Du kan bruge den til at oprette sikkerhedskopier af HTC One M8s på din computer.

Andre muligheder for sikkerhedskopiering

Hvis du ønsker det, kan du sikkerhedskopiere dine data og filer separat.

Nogle apps giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dataene på selve telefonen, så de er nemmere at gendanne igen, hvis du nulstiller din telefon. Du skal blot sørge for ikke at slette telefonens hukommelse eller hukommelseskortet, når du nulstiller den.

Meddelelser Sikkerhedskopier dine SMS-beskeder på telefonens hukommelse, eller gem dem som en vedhæftet fil.
Kontakter
  • Gem kontakter eller andre personlige data til dine online konti, så du kan synkronisere dem når du skifter til en anden telefon.
  • Hvis du har gemt dine kontakter i appen Kontakter, skal du eksportere dem til hukommelsen på telefonen eller på hukommelseskortet.
Filer Kopier og indsæt filer manuelt ved at tilslutte HTC One M8s til din computer som et diskdrev.
Andre data Kontroller de andre programmer for at se, om de understøtter eksport at data til telefonhukommelsen eller hukommelseskortet.