HTC One M8s‎

< < Menu

Om Filhåndtering

Brug programmet Filhåndtering til at gennemse og organisere dine filer og mapper i telefonhukommelsen og lagerkortet.

Sådan skifter du mellem hukommelsestyperne

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Filhåndtering.
  2. Stryg til venstre eller højre for at skifte til den hukommelse, hvor du ønsker at finde eller organisere dine filer.

Søg efter filer

1. I Filhåndtering trykker du på .
  2. Indtast de første par tegn for filnavnet i søgefeltet og tryk herefter på Enter . Herefter vises filnavne fra roden og undermapperne, der matcher.
  3. Tryk på en fil for at åbne den.

Sortere filerne

1. I Filhåndtering trykker du på > Sorter.
  2. Vælg, hvordan du vil sortere filer og mapper.

Sådan kopieres eller flyttes dine filer

1. Find filen eller mappen i Filhåndtering.
  2. Vælg elementerne, der skal kopieres eller flyttes.
  3. Tryk på Kopier eller Flyt til.
  4. Tryk på , og find derefter mappen, som filerne skal kopieres eller flyttes til.

Eller tryk på > Opret mappe, for at oprette en ny mappe.

5. Tryk på Indsæt.

Favoritfiler

1. Find filen eller mappen i Filhåndtering.
  2. Vælg hvilke elementer, der skal være dine favoritter.
  3. Tryk på .

For at fjerne elementerne fra fanen Favoritter, skal du vælge dem og trykke på Fjern fra Favoritter.

Sådan slettes filer og mapper

1. Find filen eller mappen i Filhåndtering.
  2. Vælg elementerne, der skal slettes.
  3. Tryk på Slet.