HTC One M8s‎

< < Menu

Brug af strømbesparelsestilstand

Ved at slå strømbesparelsestilstand til hjælper det med at øge batteriets levetid. Den nedsætter anvendelsen af telefonfunktioner, som bruger meget strøm, som f.eks. placeringstjenester og mobildate.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Tænd/Sluk.
  3. Tryk på knappen Strømbesparelse Til/Fra for at slå strømbesparelsestilstand til eller fra.

Hvis du vil slå tilstanden til automatisk, trykker du på Strømbesparelse > Aktivér automatisk og vælger et batteriniveau.