HTC One M8s‎

< < Menu

HTC BoomSound connect-programmet

Hvis du bruger Qualcomm AllPlay aktive højttalere, kan du hente og installere HTC BoomSound connect-programmet på HTC One M8s for at administrere dem, sætte dine sange i kø på en delt højttaler mm.
  1. Tilslut HTC One M8s til en højttaler eller til en gruppe af højttalere. Få flere oplysninger i Streame musik til højttalere på Qualcomm AllPlay smart medie-platformen.
  2. når du bliver bedt om at hente HTC BoomSound connect, skal du hente og installere programmet.
  3. Åbn programmet HTC BoomSound connect.
  4. Brug knapperne i programmet til at styre afspilning af musik og til at justere lydstyrken i højttalerne.
  5. Skift imellem højttalerne ved at trykke på ved siden af den aktive højttaler navn, og dernæst på den anden højttaler.
  6. Når mere end én telefon streamer musik til en højttaler samtidigt, kan du trykke på for at sætte din musik i kø.
  7. Hvis du vil se køen og tjekke, hvor din musik befinder sig på listen, skal du trykke på .
  8. Tryk på for at åbne indstillingerne til HTC BoomSound connect. Du kan omdøbe højttalere og rydde køen.