HTC One M8s‎

< < Menu

Opdatere albumomslag og kunstnerbilleder

Vigtigt: Hvis du vil spare på dataforbrug, kan du oprette forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk, når du opdaterer dine albumomslag og kunstnerbilleder. I Musikindstillinger vælger du Kun Wi-Fi.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Musik.
  2. Glid til fanen Kunstnere eller Album.
  3. Tryk på > Opdater kunstnerbilleder eller Opdatér album cover.
Hvis du vil have, at HTC One M8s automatisk skal tjekke og opdatere din musiksamling, trykker du på Musik-programmets startskærm, og dernæst på Indstillinger. Vælg Album billede og Kunstner billeder.