HTC One M8s‎

< < Menu

Svare på en meddelelse

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på en kontakt (eller et telefonnummer) for at vise udvekslingen af meddelelser med denne kontakt.
  3. Tryk på feltet Tilføj tekst, og indtast derefter din besked.
  4. Tryk på .

Svare til et andet telefonnummer på kontakten

Når en kontakt har flere telefonnumre på HTC One M8s, kan du vælge hvilket telefonnummer, som du vil svare til.

Husk på, at dit svar sendes til telefonnummeret i den seneste meddelelse, som du har modtaget fra denne kontakt, hvis du ikke vælger et andet nummer.

1. Mens du ser udvekslingen af meddelelser med en kontakt, skal du trykke på > Modtagers telefonnummer og vælge det telefonnummer, du vil svare til.
  2. Tryk på feltet Tilføj tekst, og indtast derefter dit svar.
  3. Tryk på .
Relaterede instruktioner