HTC One M8s‎

< < Menu

Modtage opkald

Når du modtager et opkald fra en kontaktperson, vises skærmen Indkommende opkald.
Tip: HTC One M8s justerer automatisk ringetonens lydstyrke, når du bruger funktionerne venlig ringetone og lommetilstand.

Besvare eller afvise et opkald

Gør et af følgende:
  • Tryk på Besvar eller Afvis.
  • Hvis du har oprettet en skærmlås, skal du trække eller opad.

Slå ringelyden fra uden at afvise opkaldet

Gør et af følgende:
  • Tryk på LYDSTYRKE NED eller LYDSTYRKE OP.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK.
  • Placer HTC One M8s med bagsiden opad på en plan overflade.
    Bemærk: Hvis punktet Vend for at gøre lydløs under Lyd og meddelelse står på Slå lyd fra én gang, ringer din HTC One M8s stadig, når du modager et opkald.