HTC One M8s‎

< < Menu

Ringe med favorit-opkald

Du kan enten taste et nummer direkte eller bruge favorit-opkald til hurtigt at ringe op. favorit-opkald søger efter og ringer til en lagret/synkroniseret kontakt eller et nummer fra opkaldsoversigten.
  1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne app'en Telefon.
  2. Indtast telefonnummeret eller de første par bogstaver i navnet på den kontaktperson, du vil ringe til.
  3. Hvis der kommer mere end ét resultat frem (f.eks. 8 resultater), skal du trykke på antallet, for at se dem alle.
  4. Tryk på kontaktpersonen, som du vil ringe til.
    Bemærk:
    • For at se andre telefonnumre til kontaktpersonen, skal du trykke på ved siden af kontaktpersonens navn.
    • Hvis dit telefonnummer har et lokalnummer, skal du trykke på efter du har oprettet forbindelse til hovedlinjen og derefter dreje lokalnummeret.
Relaterede instruktioner