HTC One M8s‎

< < Menu

Ansigtssporing

Ønsker du, at din samtalepartner altid kan se dig? Når du video-chatter med en app fra en tredjepart, fokuserer Ansigtssporing på dit ansigt og andre personer omkring dig og sporer ansigter, som er inden for kameraets synsvinkel. Ansigtssporing kan spore op til 4 ansigter.
  1. Åbn din videochat-app, og tryk derefter på for at åbne menuen.
  2. Tryk på for at slå Ansigtssporing til. Når andre personer omkring dig kommer ind i frontkameraets synsfelt, vises hver person i et vindue på din samtalepartners skærm. Dit kamera zoomer ind eller ud, for at holde ansigter i fokus, når de bevæger sig.
  3. Træk vinduet mini til en ønsket placering.
  4. Afhængigt af videochat-appen, kan du klikke eller dobbeltklikke på minivinduet, for at skifte skærm med den kaldende deltager.
  5. Tryk igen på , for at slukke Ansigtssporing.