HTC One M8s‎

< < Menu

Crop-Me-In

Hyg dig med at redigere dine Crop-Me-In-billeder.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Flair > .
  4. Rediger dit billede eller tilføj en sticker til dit billede.
    • Hvis du vil anbringe dit billede, skal du trække det til et sted på billedet.
    • Du kan ændre størrelse på dit billede eller rotere det ved at holde på et hjørne af billedet og trække det.
    • Hvis du vil tilføje en sticker, trykker du på , vælger en sticker og ændrer størrelse og roterer det efter behov.
  5. Tryk på for at skjule skærmknapperne og forhåndsvise resultatet på hele skærmen.
  6. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.