HTC One M8s‎

< < Menu

Visning af Duo effekter på internettet

Uanset om dine venner er på deres computer eller telefon, så skal de blot klikke på linket, som du har delt, får at se dit billede, der bruger UFocus, Forgrundsværktøj eller Dimension Plus. De kan endda interagere med dit billede, for at se hvordan en effekt virker.
  1. Følg instruktionen på skærmen, for at lege med effekten på billedet.
  2. Når UFocus eller Forgrundsværktøj er blevet anvendt, kan resultatet gemmes på computeren eller telefonen.
    • På en computers webbrowser, skal du højreklikke på billedet og derefter vælge at gemme det.
    • På telefonens webbrowser, skal du holde fingeren på billedet, og derefter gemme det.
Bemærk:
  • Effekterne UFocus og Forgrundsværktøj kan ses i de mest almindelige webbrowsere, herunder SafariiPhone og iPad. For at se Dimension Plus, skal computerens eller telefonens webbrowser og grafikprocessor understøtte WebGL, og WebGL skal være aktiveret.
  • På en Windows computer, Dimension Plus kan ses i webbrowsere såsom Internet Explorer 11 og nyere versioner og Google Chrome.