HTC One M8s‎

< < Menu

Deling af billeder, der har Duo effekter på nettet

Vil du inviterer dine venner til at lege med Duo effekter, også selvom de ikke har en HTC-telefon? Del linket til billederne, hvorpå du har brugt effekterne UFocus, Forgrundsværktøj eller Dimension Plus, så dine venner kan se disse effekter i deres webbrowser.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I sidemenuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter og anvende UFocus, Effekter eller Dimension Plus.
  4. Når du er klar til at dele, skal du trykke på > > Link til billede.
  5. Log på din cloud-lagerkonto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  6. Glid fingeren for at åbne meddelelsespanelet for at se overførselsstatus.
  7. Når meddelelsen viser, at billedet er gemt i dit cloud-lager, kan du trykke på meddelelsen.
  8. Vælg, hvordan du ønsker at dele linket, og tryk defter på Udfør.