HTC One M8s‎

< < Menu

Kopier og Indsæt

Med Kopier og Indsæt kan du kopiere en person fra ét billede og sætte vedkommende ind i et andet.
Vigtigt: De to pågældende billeder skal begge være taget med Duo kamera. Det billede, du vil kopiere fra, skal tydeligt vise personens ansigt.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Flair > .
  4. Find det billede, hvorfra du vil kopiere en person, og tryk på det.
  5. Tryk på et ansigt for at vælge vedkommende.
  6. Tryk på for at åbne værktøjslinjen.

Du kan finjustere dit valg ved at trykke på eller og derefter trække i et område for at tilføje eller fjerne det fra valget.

Tip: Tryk på for at zoome og panorere for at få en mere nøjagtig udvælgelse.
  7. Når du er færdig med kopieringen, klikker du på . Den kopierede person indsættes så i målbilledet.
  8. Prøv et af følgende:
    Skalere kopien Saml eller spred to fingre.
    Rotere kopien Rotér to fingre på skærmen.
    Flytte kopien Træk kopien til en ny position.
    Anbringe kopien bagved en anden person
    1. Tryk på for at åbne værktøjslinjen.
    2. Tryk på .
    3. Tryk på et ansigt for at vælge vedkommende.

Du kan finjustere valget for forgrundspersonen ved at trykke på igen og bruge værktøjerne til at vælge.

4. Tryk på .

Hvis du vil ændre rækkefølgen, trykker du på eller .

9. Når du er færdig, trykker du på .
  10. Tryk på for at gemme ændringerne.