HTC One M8s‎

< < Menu

Dimension Plus

Med Dimension Plus kan du få billeder til at se ud som i 3D. Du kan anvende denne effekt på billeder, der er taget med Duo kamera.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > .
  4. Prøv et af følgende:
    • Vip HTC One M8s, så du kan se billedet fra forskellige vinkler.
    • Tryk på i nederste venstre hjørne og træk fingeren over skærmen for at ændre vinklen. Tryk på for at vende tilbage til vippetilstand.
    Her er et eksempel på et billede med effekten:
  5. Tryk på for at gemme billedet og for at vælge, hvordan du vil gemme det.

Finjustering af dit 3D-motiv

1. Når du viser billedet med effekten Dimension Plus, trykker du på for at åbne værktøjslinjen.
  2. Tryk på .
  3. Tegn et omrids om de genstande, du vil bruge som hovedmotiver. Du kan finjustere valgte vhja. værktøjerne eller .
    Tip: Tryk på for at zoome og panorere for at få en mere nøjagtig udvælgelse.
  4. Tryk på for at afslutte valget med dine motiver.
Relaterede instruktioner