HTC One M8s‎

< < Menu

Forgrundsværktøj

Giv dine billeder et kunstnerisk anstrøg, f.eks. så de ligner en blyantskitse. Du kan anvende denne effekt på billeder, der er taget med Duo kamera.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > .
  4. Tryk på et miniaturebillede for at anvende effekten.
  5. Tryk et sted på skærmen for at ændre på, hvor effekten skal anvendes.
  6. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.

Relaterede instruktioner