HTC One M8s‎

< < Menu

UFocus

Det er let at ændre fokus i et billede, der er taget med Duo kamera. Med UFocus kan du når som helst oprette forskellige versioner af samme øjeblik.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > .
  3. Tryk et sted på billedet for at fokusere på genstande i samme relative afstand.
  4. Brug skyderne til at justere effektens styrke.
  5. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.

Her er billeder før og efter.
Relaterede instruktioner