HTC One M8s‎

< < Menu

Fjernelse af genstand

Er der en fodgænger eller en passerende bil, der ødelægger det ellers perfekte billede af en berømt seværdighed? Retoucher billedet for at fjerne uønskede personer eller genstande.
Vigtigt: Denne funktion er tilgængelig for serieoptagelser, som er optaget med tilstanden kontinuerlig optagelse. Du kan identificere serieoptagelser ved ikonet på miniaturen.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.
  2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > . Du vil se rammer omkring områder i billedet, hvor genstande automatisk er fjernet.
  4. Du kan bevare en genstand ved at trykke på på billedet på filmstriben.
  5. Tryk på , når du er færdig.
  6. Tryk på , og tryk derefter på for at skifte imellem billederne før og efter.
  7. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.