HTC One M8s‎

< < Menu

Altid smilende

Synes du det er svært at vælge gruppebilledet med de fleste smil og færreste blink? Retoucher et gruppebillede, så alle tager sig bedst ud på billedet.
Vigtigt: Denne funktion er tilgængelig for serieoptagelser, som er optaget med tilstanden kontinuerlig optagelse. Du kan identificere serieoptagelser ved ikonet på miniaturen.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > . Du vil se cirkler om alle de ansigter, der er registreret i billedet.
  4. Vælg et ansigt ad gangen og træk det til siden med fingeren for at vælge det udtryk, du vil have.
  5. Tryk på , når du er færdig.
  6. Tryk på , og tryk derefter på for at skifte imellem billederne før og efter.
  7. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.