HTC One M8s‎

< < Menu

Retouchere billeder af personer

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Redigering.
  4. Vælg en ansigts-touch-up, som du vil anvende, og tilpas derefter indstillingerne.
  5. Tryk på .
  6. Tryk på , og tryk derefter på for at skifte imellem billederne før og efter.
  7. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.

Udbedre røde øjne i billeder

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Essentielle.
  4. Tryk på og dernæst på .
  5. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.