HTC One M8s‎

< < Menu

Anvende billedfiltre

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Essentielle.
  4. Tryk på og vælg ét af de tilgængelige filtre.
  5. Tryk på .
  6. Tryk på , og tryk derefter på for at skifte imellem billederne før og efter.
  7. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.

Oprette og anvende et brugerdefineret filter

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Essentielle.
  4. Tryk på , og rul derefter til enden af linjen med foruddefinerede filtre.
  5. Tryk på Tilpas.
  6. Foretag ændringer i filteret ved at justere indstillinger som f.eks. eksponering, mætning, hvidbalance mm.
  7. Hvis du vil omarrangere rækkefølgen af dine indstillinger for at opnå en bestemt effekt, kan du trykke og holde på en indstilling og trække den til en ny position.

Omarrangering af indstillinger kan nulstille værdierne til standardværdierne.

8. Tryk på .
  9. Tryk på for at vende tilbage til skærmen Essentielle skærm.
  10. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.