HTC One M8s‎

< < Menu

Vælge et billede til redigering

Du kan vælge billeder til redigering fra Fotoredigering eller Galleri.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Fotoredigering.
  2. Tryk på Galleri for at åbne et eksisterende billede på din telefon og søg derefter efter billedet, som du vil redigere.

Du kan også trykke på Kamera, hvis du ønsker at tage et nyt billede, som du vil redigere.

Tip: Du kan også trykke på , mens du viser et billede i fuld skærm fra appen Galleri.