HTC One M8s‎

< < Menu

Visning af billeder og videoer i Galleri

Her kan du mindes de gode stunder. Brug Galleri til at vise alle dine billeder og videoer. Vis dem efter tidspunkt, album eller placering. Når du viser billeder og videoer, er skærmknapperne til navigation skjulte. Tryk et sted på skærmen for at se knapperne til Galleri og skærmknapperne til navigation.

Vise billeder og videoer, organiseret efter tidspunkt

Skift til visningen Tidslinje, når du ønsker at vise dine billeder og videoer i henhold til hvornår de blev taget.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Galleri.
  2. Tryk på > Tidslinje for at skifte til visningen Tidslinje.

Du vil derefter se faneikoner for skift imellem de forskellige layouts.

3. Tryk på for at vise dine billeder og videoer individuelt arrangeret i et feed.
  4. Tryk på for at vise dine billeder og videoer i et gitter-layout.
  5. Tryk på for at vise dine billeder og videoer organiseret efter begivenheder.
  6. Tryk på for at vise dine billeder og videoer organiseret efter år, og tryk derefter på en måned for at vise de billeder, du har taget på dette tidspunkt.
  7. Tryk på et billede eller en video, for at se det i fuld skærm.
Tip: Du kan også knive to fingre sammen eller fra hinanden på skærmen for at rulle igennem layout'erne tidslinje, feed, gitter og år.

Vise billeder og videoer efter album

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Galleri.
  2. Tryk på > Album.
  3. Tryk på et felt for at åbne et album.
  4. Tryk på et billede eller en video, for at se det i fuld skærm.