HTC One M8s‎

< < Menu

Optagelse af videoer i slowmotion

Genoplev action i høj hastighed stykke for stykke og tilføj et strejf af spænding til dine videoer.
Vigtigt: Der optages lyd, når du er i denne scene, men den kan kun høres, når videoen afspilles i normal hastighed.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Kamera-funktionen, hvis du ikke er i denne funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på på kamerasøgeren, for at se kameraindstillingerne.
  4. Tryk på og dernæst på .
  5. Tryk på for at begynde optagelsen.
  6. Stop optagelsen ved at trykke på .