HTC One M8s‎

< < Menu

Sådan tager du et panoramabillede

Tag et bredere billede af landskaber i én optagelse.
Vigtigt: Nogle kamerafunktioner er ikke tilgængelige, når du bruger panorama-funktionen, som f.eks. zoom.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Tryk på > Panorama.
  3. Hvis Optag 360° vælges, skal du trykke på > , efterfulgt af for at skifte til funktionen Panorama.
  4. Når du er klar til at tage billedet, skal du trykke på .
  5. Panorér til venstre eller højre i liggende eller stående retning. Hold din HTC One M8s så roligt som muligt, for automatisk at tage billeder.

Du kan også trykke på for at stoppe optagelsen når som helst.

Kameraet sammenhæfter billederne til et enkelt billede.