HTC One M8s‎

< < Menu

Brug af funktionen Dobbelt Optagelse

Brug funktionen Dobbelt Optagelse for at tage både en selfie og udsigten foran dig. Du kan både optage videoer og tage billeder med opdelt skærm.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Tryk på > Dobbelt Optagelse.

Hvis du ikke kan se denne funktion, skal du trykke på Tilføj > Dobbelt Optagelse, så den føjes til optagefunktionerne.

3. Træk i håndtaget i midten for at indstille størrelsen på vinduerne. Træk i håndtaget øverst eller nederst for at opdele skærmene diagonalt.
  4. Når du skal optage asynkront, skal du trykke på for at tage et billede, og på for at optage en video med hovedkameraet. Tryk på knappen igen for at tage en selfie.

Hvis du optager video med hovedkameraet, afspilles videoen i dets opdelte vindue efter at du stopper optagelsen. Tryk på for at optage din video-selfie, efter eller mens du ser på videoen.

Hvis billedet skal tages igen, skal du trykke på og starte forfra.

5. For at gemme optagelsen med opdelt skærm, skal du trykke på .