HTC One M8s‎

< < Menu

Tage kontinuerlige billeder

Vil du tage billeder af bevægende emner? Uanset om det er din søns fodboldspil eller et racerløb, kan du optage denne action. Brug scenefunktionen Auto, hvis du ønsker at tage flere billeder ad gangen.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Kamera-funktionen, hvis du ikke er i denne funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på på kamerasøgeren, for at se kameraindstillingerne.

Sørg for, at du kan se ikonet , hvilket betyder, at du har valgt scenefunktionen Auto.

4. Hold udløserknappen på skærmen neden .

Kameraet tager op til 20 kontinuerlige billeder af motivet.

5. Vælg, hvad der skal ske med billederne:
    • Hvis du vil beholde et enkelt billede, skal du vælge det, du bedst kan lide, og derefter trykke på Bedste billede.
    • Tryk på Slet på billederne, som du ikke vil have, og tryk derefter Slet, for at gemme resten af billederne.
    • For at gemme alle billederne, skal du trykke på .