HTC One M8s‎

< < Menu

Kameraskærm

Tag fantastiske billeder og videoer med kameraet.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Tryk på for at se alle knapperne på kamerasøgeren.
    Vælg en scene til optagelse af dine billeder.
    Vælg en scene til optagelse af dine videoer.
    Vælg et ISO-niveau eller indstil til Auto. Højere ISO-tal er bedst til at tage billeder med ved svag belysning.
    Vælg en eksponeringsværdi. Jo større en eksponeringsværdi, des lysere vil billedet eller videoen blive.
    Vælg en hvidbalanceindstilling, der passer til de aktuelle lysforhold.
    Vælg mellem de grundlæggende og avancerede kameraindstillinger.