HTC One M8s‎

< < Menu

Blande og tilpasse temaer

Efter at du har valgt et tema, kan du blande og tilpasse dele fra andre temaer, som f.eks. lyde, ikoner, baggrunde og mere.
Vigtigt: For at kunne blande og tilpasse temaer, skal du først downloade temakomponenter fra kataloget.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Temaer.
  2. Tryk på > Rediger nuværende tema.
  3. Tryk på Farve og vælg en scene.
  4. Tryk på en af de andre kategorier, som du ønsker at ændre.
  5. Tryk på et emne i kategorien. Hvis kategorien er tom, skal du trykke på og vælge en af samlingerne, som du kan vælge fra.
  6. Tryk på Download for at hente indholdet, og tryk så på Anvend for at anvende ændringen på det aktuelle tema.
  7. Tryk på , indtil du ser skærmen, hvor du kan blande og tilpasse temaet. Fortsæt med at foretage ændringer, indtil du er tilfreds med resultatet.
  8. Tryk på Gem kopi for at gemme dit nye tema, eller tryk på Gem for at gemme ændringerne, hvis du redigerer et tema, som du har kopieret.