HTC One M8s‎

< < Menu

Foretag et opkald med Hurtigopkald

Når skærmen er slukket, og HTC One M8s er i dvaletilstand, kan du nemt foretage et opkald blot ved at glide og bruge stemmekommandoer.
Vigtigt:
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.
  • Sørg for at vælge muligheden Swipe ned for at aktivere stemmeopkald i Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser > Motion Launch fingerbevægelser.
  • Hvis du har konfigureret en skærmlås med loginoplysninger, bliver du bedt om at angive dine oplysninger, inden du kan foretage opkaldet.
  1. Tag telefonen op i stående orientering.
  2. Stryg nedad fra øverste halvdel af skærmen.
  3. Når du ser mikrofonikonet på skærmen, skal du holde telefonen tæt ved munden og sige "‍Ring"‍ efterfulgt af kontaktens navn. Sig f.eks. "‍Ring til Jennifer"‍.
  4. Du kan herefter gøre et af følgende:
    • Hvis der er flere kontakter med samme fornavn, kan du sige det fulde navn på den kontakt, du vil ringe til.
    • Hvis kontakten har flere telefonnumre, vil du se følgende:

1.[fulde navn] Hjem

2.[fulde navn] Mobil

3.[fulde navn] Arbejde

Du kan bare sige nummeret på det element, du vil bruge til opkaldet. Sig f.eks. "‍2"‍ for at ringe til det andet telefonnummer.

Eller sig det fulde navn og typen af telefonnummer som vist på skærmen. Sig f.eks. "‍Jennifer Singer Mobil"‍.

• Hvis du bliver bedt om at bekræfte, siger du "‍Ja"‍ eller "‍Nej"‍.
    • Hvis du vil annullere opkaldet, siger du "‍Annullér"‍.

Omgå skærmlåsen til Hurtigopkald

Hvis du har indstillet en skærmlås med loginoplysninger, kan du indstille HTC One M8s så den overspringer sikkerhedsskærmen, så du kan foretage opkald direkte med Hurtigopkald.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Skærm og Fingerbevægelser eller Skærm, fingerbevægelser og taster.
  2. Tryk på Motion Launch fingerbevægelser.
  3. Vælg muligheden Glid ned for at aktivere stemmeopkald og vælg dernæst Omgå sikkerhedsskærm.