HTC One M8s‎

< < Menu

Aktivere og deaktivere smarte mapper

Smarte mapper er mapper i HTC Sense home widget, som dynamisk ændrer indholdet, afhængigt af de apps, du downloader og bruger. Hvis du ikke ønsker at se de senest overførte eller anbefalede apps, kan du deaktivere smarte mapper.
  1. Glid til venstre eller højre på Startskærmen, indtil du ser HTC Sense home widget.
  2. Tryk på , og tryk derefter på > Vis/skjul smarte mapper.
  3. Vælg de smarte mapper, som du ønsker at vise eller skjule.
  4. Tryk på OK.