HTC One M8s‎

< < Menu

Skifte mellem senest åbnede programmer

Når du bruger multitasking og bruger forskellige programmer på HTC One M8s, kan du nemt skifte imellem programmerne, som du har åbnet for nylig.

Tryk på for at se nyligt åbnede programmer.
  • For at skifte tilbage til et program, skal du bare trykke på det.
  • Hvis du vil fjerne et program fra listen i gitteret, skal du trække det op.

Hvis du bruger kortvisning, skal du trække det til venstre eller højre.

• Du kan se flere åbnede programmer ved at glide til højre for at se deres miniaturer.
  • Tryk på > Layout, og vælg derefter mellem kort eller gittervisning.