HTC One M8s‎

< < Menu

Afinstallation af et program

Hvis du ikke længere har brug for et program, du har hentet og installeret, kan du afinstallere det.
Vigtigt: De fleste forhåndsinstallerede programmer kan ikke afinstalleres.
Fra skærmen Programmer, skal du holde fingeren på det program, du vil fjerne, og træk det derefter hen til Afinstaller.
Bemærk: Hvis du har købt et program i Play Butik, kan du afinstallere det og få pengene tilbagebetalt indenfor et begrænset tidsrum. Få mere at vide om tilbagebetalingspolitikken for betalte programmer ved at gå til Google Play hjælp.