HTC One M8s‎

< < Menu

Bruge Hurtigindstillinger

I panelet Hurtigindstillinger kan du nemt slå indstillinger som f.eks. Wi‍-Fi og Bluetooth til eller fra.
  1. Gør et af følgende:
    • Stryg nedad med to fingre på statuslinjen.
    • Stryg nedad to gange fra statuslinjen.
  2. Hvis du vil slå en indstilling til eller fra, skal du blot trykke på dens felt.
  3. Hvis du vil ændre på en indstilling, trykker og holder du på dens felt. Eller tryk på .

Tilpasning af Hurtigindstillinger

Du kan fjerne, erstatte eller omarrangere felterne under Hurtigindstillinger.
  1. Stryg nedad med to fingre fra toppen af skærmen, for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Tryk på og gør et af følgende:
    • Tryk og hold på i listen Hurtigindstillinger ved siden af det element, du vil flytte, og træk den for at omarrangere listen.
    • Under Skjulte elementer trykker og holder du og trækker den op for at gøre den tilgængelig i Hurtigindstillinger.
Bemærk: Der er en begrænsning på det antal fliser, der kan vises i Hurtigindstillinger. Du er muligvis nødt til at flytte et eksisterende element for at gøre plads til et nyt. Hvis du vil fjerne et element, trækker du det ned under Skjulte elementer.