HTC One M8s‎

< < Menu

Overførsel af kontakter fra din gamle telefon via Bluetooth

Brug Bluetooth hvis du kun vil overføre kontakter fra en iPhone, en telefon, som har Android version 2.1 (eller en tidligere version) eller andre typer af telefoner.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hent indhold fra en anden telefon.
  2. Vælg om du vil overføre fra en Android-telefon, iPhone, eller fra andre telefoner.
  3. Hvis du vælger at overføre fra en Android-telefon, skal du trykke på Hurtig overførsel.

Eller for at overføre fra iPhone, skal du trykke på Overfør kontakter via Bluetooth.

4. På din gamle telefon aktiverer du Bluetooth.
  5. Følg instruktionerne på skærmen på din gamle og din nye telefon for at parre dem og starte dataoverførslen.
Bemærk:
  • Afhængig af din gamle telefons kapaciteter, kan du ikke blot overføre kontakter, men også andre data, som f.eks. kalenderbegivenheder og tekstmeddelelser med Bluetooth.
  • Brug dit iCloud lager eller HTC Sync Manager til at overføre andre typer af indhold fra en iPhone.