HTC One M8s‎

< < Menu

Overføre iPhone indhold med iCloud

Hvis du har en iCloud-konto, kan du synkronisere iPhone indhold til dit iCloud lager, og derefter overføre indholdet til HTC One M8s. Du kan overføre følgende typer af indhold fra iCloud: kontakter, bogmærker, tekstmeddelelser, meddelelser fra iMessage, kalenderbegivenheder og billeder.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hent indhold fra en anden telefon.
  2. Tryk på iPhone > Importér fra iCloud backup.
  3. Følg trinene, som vises på skærmen for at sikkerhedskopiere dit iPhone indhold til dit iCloud lager.
  4. Indtast din iCloud e-mail-adresse og adgangskode, og tryk derefter på Log ind.
  5. Vælg den iPhone sikkerhedskopi, som du ønsker at overføre til HTC One M8s, og tryk derefter på Næste.
  6. Vælg de typer indhold, du vil overføre, og tryk så på Importer.
  7. Vent indtil overførslen er afsluttet, og tryk derefter på Udført.
Bemærk: Du kan kun overføre bestemte kontaktoplysninger, som f.eks. kontaktens navn, billede, postadresse, e-mail-adresse, fødselsdag, årsdag og noter.