HTC One M8s‎

< < Menu

Overføre indhold fra en Android-telefon

På din gamle Android telefon skal du downloade HTC værktøj til overførsel og bruge det til at overføre dit indhold til HTC One M8s.

De typer af lokalt lagret indhold på din gamle telefon, som HTC værktøj til overførsel kan overføre omfatter kontakter, meddelelser, kalenderbegivenheder, musik, billeder, videoer og nogle indstillinger. Andre typer af data, som f.eks. opkaldshistorik, e-mail-konti og nogle HTC-indstillinger for apps kan overføres fra HTC-telefoner, som har HTC Sense 5.5 eller højere.

Vigtigt:
  • Du skal bruge Android version 2.2 eller nyere på din gamle telefon for at bruge HTC værktøj til overførsel.
  • Hvis din gamle telefon har Android version 2.1 eller en ældre version, skal du bruge Bluetooth-overførsel. For yderligere oplysninger henvises til Overførsel af kontakter fra din gamle telefon via Bluetooth.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hent indhold fra en anden telefon.
  2. Vælg om du vil overføre fra en HTC Android-telefon eller fra en anden Android-telefon.
  3. Tryk på Fuld overførsel og dernæst på Næste.
  4. Følg trinene, som vises på HTC One M8s for at downloade HTC værktøj til overførsel fra Google Play til din gamle telefon, installere det og åbne værktøjet.
  5. Når du ser en PIN-kode på din gamle telefon, skal du sørge for, at den samme PIN-kode også vises på HTC One M8s, inden du fortsætter.

Hvis PIN-koden ikke vises, skal du trykke på Prøv igen på din gamle telefon. Hvis PIN-koden stadig ikke vises, kan det betyde, at din gamle telefon ikke kan forbinde til HTC One M8s. Hvis dette sker, skal du prøve en anden overførselsmetode.

6. Tryk på Bekræft på din gamle telefon.
  7. På din gamle telefon skal du vælge de typer af indhold, som du ønsker at overføre, trykke på Overfør, og derefter trykke på Ja.
  8. På din gamle telefon skal du læse meddelelsen på skærmen, og derefter trykke på Ja.
  9. Vent på, at overførslen bliver færdig.
  10. Tryk på Udført på begge telefoner.